nobema
nobema
Til salgs - Andel: 100%
FlexFit.no - Norges fremste butikk for CrossFit, med egen etablert merkevare.
Selskapsnavn
Flexfit.No AS
Bransje
47912 Postordre-/Internetthandel med tekstiler, utstyrsvarer, klær, skotøy, reiseeffekter og lærvarer
Fylke
Rogaland

Prisantydning

1 000 000 NOK
Omsetning
3 742 000 NOK
Egenkapital
-59 000 NOK
Kjøpsargumenter
 • Egen merkevare
  Der mange prøver og feiler med hyllevare fra Kina, har FlexFit brukt mange år sammen med Norges fremste utøvere på å utvikle produkter som nærmest er bransjestandard innenfor funksjonell trening i Norge. Produktene er også varmt mottatt av eliteutøvere i Europa, og har potensiale utover Norges grenser. Bra marginer og tilnærmet ubegrenset potensiale.

 • Unike agenturer
  90% av merkene fås ikke noe annet sted i Norge. Det er kvalitetsprodukter som hver og en har stor oppside. Butikken har også godt rykte innenfor segmentet og er attraktiv for andre merker som ønsker å etablere seg i Norge. Blant de fremste er enerett på Theragun (partner med Manchester City, Real Madrid, PSG og Bayern München) innenfor trening og helse. Merker forøvrig: HYLETE (enerett) Virus Intl (uformell enighet om ingen andre konkurrerende butikker innenfor segmentet) RPM Fitness RX Smart Gear (uformell enighet) Vivo Life (distributør-rettigheter) Xendurance (enerett) Theragun (enerett innenfor segmentet) The Chestee (ligger litt brakk, men vi har egentlig enerett) CrossFIXE (distributør) Flexion Gear (enerett) Goat Tape GoPrimal (distribuør) Hexxee (ikke diskutert noe med dem enda) PROMiXX Sidekick (uformell enighet) SockItToMe (distributør) Vull Sport (ligger også brakk, men vi har enerett hvis vi vil) WOD & Done (distributør, men ikke enerett)

 • Solid plattform
  Butikken er basert på en etablert, velutviklet og oppdatert Magento2-plattform som i høyeste grad er skalerbar og økonomisk i drift enten man ønsker å beholde den som den er eller utvide med nye storefronter for nye markeder.

 • Få bindinger
  Det meste av drift er outsourcet, og lageret er p.t. hos tredjepart på østlandet på en avtale som går ut. Det vil si at man kan egentlig drifte det som man vil, hvor man vil.

 • Solid markedsposisjon
  Der konkurrentene kniver om volum på lave marginer og jager salg året rundt, har FlexFit brukt tid og mye 'leg work' på å bygge opp unike merkevarer som ikke fås andre steder. En bevisst strategi på å ikke konkurrere på pris har tatt lang tid å innarbeide, og krevet mye arbeid, men gir en mye mer solid plattform. Trustpilot ble implementert medio 2020, og butikken har i skrivende stund en rating på 4.7 (utelukkende 5'ere etter august 2020)

Organisasjonsnummer
917515980
Selskapets livsfase
Ungt selskap
Adresse
Jærveien 138
Poststed
Sandnes
Kommune
Sandnes
Antall ansatte
0
Eiendom
Eier eiendom: Nei
Leier eiendom: Nei
Om bedriften
FlexFit.no er snaut 7 år gammelt, og har på den tiden vokst organisk til å bli Norges go-to butikk for CrossFit og funksjonell trening. Med en unik posisjon innenfor et av de raskest voksende treningssegmentene i Norge, en solid egen merkevare og en mengde agenturer er dette en mulighet som ikke vokser på trær.
Nøkkeltall (2019)
Likviditetsgrad 1
1,06
Resultat av driften
0,11 %
Egenkapitalandel
-3,69 %
Siste registrerte offentlige regnskap (2019)
Driftsinntekter
3 742 000
Resultat før skatt
4 000
Egenkapital
−59 000
Se fullt regnskap