nobema
nobema
Vurderes solgt - Andel: 100%
Meget populær damebutikk i Asker, med faste gode kunder og attraktiv plassering
Selskapsnavn
AnneBe Asker AS
Om bedriften
Butikk i full drift med dameklær. Eksklusive innarbeidede merker, stort potensiale, flott beliggenhet. Startet i Asker som et Limited selskap i 2011. Gjorde det om til AS 18.12.15 Merker som ella&il, Joseph Ribkoff, Frank Lyman, Brax, Marc Cain, Robell mm. Godt utvalg i korte og lange kjoler, egen selskapsavd.
Kjøpsargumenter
  • Faste gode kunder
    Butikken har opparbeidet en stor kundekrets, bestående av faste og lojale kunder i alle aldere. Mange av kundene kommer langveisfra og har butikken som et fast stoppested, hver gang de er i Asker.

  • Innarbeidede merker, stort sortement
    Butikken har en god merkemiks tilpasset kunder i alle aldre. Str. 34-48. Blant annet merker som: -ella&il som dekker alle aldre, str XS-xl -J Ribkoff godt innarbeidet over hele verden, canadisk, vært i over 60 år, Alt fra bukser, kjoler, topper, gensere, yttertøy. -Marc Cain, tysk merke med masse egne butikker -Brax, et av tysklands største buksemerker Godt utvalg av yttertøy, blant annet fra Emanuela Conti. Butikken har egen selskapsavd med stort utvalg av lange kjoler.

  • Attraktiv plassering i område med kraftig vekst
    Butikken har en meget attraktiv plassering i den koselige, og godt besøkte handlegaten i Asker sentrum. Asker Sentrum er også i stadig utvikling, med bygging av både nye boliger og kontorplasser. Dette vil gjøre kundegrunnlaget enda større, noe som gir et stort potensial for flere kunder og økt omsetning.

Prisantydning

Etter avtale
Bransje
47.710 Butikkhandel med klær
Fylke
Viken
Omsetning (2022)
4 067 000 NOK
Egenkapital (2022)
637 000 NOK
Org.nr
916472013
Selskapets livsfase
Etablert selskap
Adresse
Strøket 7
Poststed
Asker
Kommune
Asker
Antall ansatte
2
Eiendom
Eier eiendom: Nei
Leier eiendom: Ja
Prosjektnummer
Vrat768ucNRSDaRVzZm1RQ